Pienryhmätunnit

Pienryhmätuntimme tarjoavat monipuolista yhteistä tekemistä ja tehokasta toiminnallista treeniä niin perheille, pareille ja pariskunnille kuin työ- ja harrastusporukoillekin. 

Pienryhmätunnit ovat hyvin joustava harjoitella. Ryhmän koko voi olla mitä tahansa kahden ja 12 osallistujan väliltä. Harjoituksen teeman voi vapaasti valita tuntitarjontaamme sisältyvistä harjoitusmuodoista ja myös eri harjoitusmuotojen, kuten toiminnallisen harjoittelun ja kehonhuollon yhdistäminen on mahdollista.

Pienryhmätunnit sopivat erinomaisesti myös erilaisiin lajitutustumisiin ja tyky- / virkistyspäivien ohjelmaksi. 

Yksittäiset pienryhmätunnit varataan ajanvarausjärjestelmän kautta ja lisätietoihin kirjataan toive tunnin teemasta. Vakiovuorotiedustelut sähköpostitse: petri@forceturku.fi 

Lajispesifit pienryhmätunnit 

Lajispesifit pienryhmätuntimme perustuvat urheilijoiden fysiikkavalmennuksista saatuihin kokemuksiin, mutta varsinaisia yksilövalmennuksellisia elementtejä tunteihin ei sisälly, vaan kyse on pienryhmätunneista, jotka on suunniteltu tukemaan lajiharjoittelua. 

Ratsastajien ja luistelijoiden lajispesifeillä pienryhmätunneilla keskitytään TRX -harjoitteluun, joka tukee optimaalisesti näiden lajien harrastusta ja mahdollistaa oheisharjoittelun aloittamisen jo varsin nuorena. 

Kestävyyslajien harrastajia silmällä pitäen suunnatut pienryhmätunnit keskittyvät paljolti toiminnalliseen voimaan. Mailapelien harrastajille suunnittelulla tunneilla painotetaan puolestaan kehonhallintaa, liikenopeutta ja lajeissa vaadittavaa liikkuvuutta. 

Lajispesifit pienryhmätunnit ovat edullinen tapa saada tukea omaan lajiharrastukseen ja samalla tunnit tuovat suunnitelmallisuutta fysiikkaharjoitteluun. 

Teemme yhteistyötä myös urheiluseurojen ja esimerkiksi ratsastuskoulujen kanssa. 

Yhteydenotot: petri@forceturku.fi