BaseCamp -starttikurssi

BaseCamp -starttikurssin käymällä pääset turvallisesti ja tehokkaasti alkuun Cross Training -harjoittelun tiellä.

Saat meiltä jo ennen kurssia rautaisannoksen tietoutta Cross Training -harjoittelusta ja BaseCamp -viikonlopun aikana tutustut käytännönläheisesti siihen, millaista Cross Training -harjoittelu FTC:llä on.

BaseCamp -kurssilla kiinnitetään erityistä huomiota liikeprogressioihin, jotta jokainen pääsee aloittamaan harjoittelun itselleen parhaiten sopivalta tasolta.

Kurssiviikonlopun aikana harjoitellaan tärkeimpien perusliikkeiden suoritustekniikoita ja otetaan tuntumaa korkeaintensiiviseen harjoitusmetodiin.

BaseCampin hintaan sisältyy kahden viikon vapaa treenioikeus kurssin jälkeen ja starttikurssien ajankohdat on huomioitu Cross Training -ohjelmoinnissa, jotta pääset heti kunnolla alkuun harjoittelussasi.

Jos sinulla on kysyttävää BaseCamp -starttikurssiin tai Cross Training -harjoitteluun liittyen, ota yhteyttä: petri@forceturku.fi / 040 534 9672.

Syksyn BaseCamp -kurssit

15.-16.8, 5.-6.9, 3.-4.10, 7.-8.11, 5.-6.12.2020

La-Su

Klo 13.00-16.00

79 €

Hintaan sisältyy kurssi ja siihen liittyvä ennakkomateriaali sekä kahden viikon vapaa harjoitteluoikeus kurssin jälkeen.

Ilmoittautumiset: info@forceturku.fi

Verkkokauppa »

Huom. Mikäli sinulla on taustaa esimerkiksi CrossFit -harjoittelusta tai toiminnallisen harjoittelun perusliikkeet ovat muuten hallussa ja korkealla intensiteetillä treenaaminen tuttua, niin voit tulla myös suoraan treeneihin ilman kurssia.