Ryhmätunnit

Ryhmäliikuntamme päälajit ovat TRX ja kahvakuula. Suomen laajimman TRX -tuntivalikoiman ja kaupungin kattavimman kahvakuulatarjonnan lisäksi ryhmäliikunta-aikataulustamme löytyvät ohjatut voimaharjoitukset sekä Bodyweight ja Mobility -tunnit. 

TRX

TRX Flow ja Total -tunneilla tehdään erilaisia lihaskuntoa ja kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä TRX -nauhan avulla. Total -tunteihin sisältyy myös lyhyitä hapenottokykyä kehittäviä osuuksia. 

TRX Strength -tunneilla käytetään harjoitusnauhojen lisäksi käsipainoja ja kahvakuulia. TRX Functional Circuit -tunneilla käytössä on vaihtelevasti myös erilaisia toiminnallisia harjoitusvälineitä. 

Kahvakuula

Kahvakuulaohjelmointimme sisältää kolme erilaista harjoitusta viikossa. Treenipäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Treenipäivinä tunteja on sekä aamulla että iltapäivällä / illalla. 

Kahvakuulatunnit alkavat lajinomaisella alkuverryttelyllä, jonka jälkeen tehdään vaihtelevasti perusnostoja ja voimaliikkeitä yhdellä tai kahdella kuulalla. Harjoitukseen sisältyy usein myös kunto-osio, jossa yhdistellään kahvakuula- ja kehonpainoliikkeitä. 

Voima

Force Training Campin ryhmäharjoittelun ohjelmointiin sisältyy kaksi erilaista ohjattua voimaharjoitusta viikossa. Tiistain voimatreeneissä pääliike on penkkipunnerrus ja torstain treeneissä pääliikkeinä vaihtelevat kyykyn eri variaatiot ja maastaveto. Ohjattuja tunteja on harjoituspäivinä aamulla ja illalla. 

Pääliikkeet tehdään levytangolla, jonka lisäksi harjoituksissa käytetään käsipainoja, kahvakuulia ja kehonpainoliikkeitä.

Bodyweight 

Bodyweight -treenejä on viikko-ohjelmassamme keskiviikkoisin ja lauantaisin. Tunnit sisältävät alkuverryttelyn ja sisällöltään vaihtelevan voima- ja kuntoharjoituksen, jossa liikkeitä suoritetaan pelkästään omalla kehonpainolla. 

Mobility

Mobility -tunnit ovat vaihtuvasisältöisiä kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoituksia. 

Ryhmätuntihinnasto ja maksutavat

Jäsenyys

60 € / kk 

Rajoittamaton osallistumisoikeus kaikille viikkolukujärjestykseen sisältyville ryhmätunneille. Jäsenyys alkaa 6 kk määräaikaisella jaksolla, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kuukauden irtisanomisajalla. 

10 x -kortti 

95 € 

Kortti on henkilökohtainen ja sen voimassaoloaika on 4 kk ostopäivästä. 

Kertamaksu 

15 € 

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, lasku, Smartum Pay, E-passi Sportti, Edenred Mobiili, Eazybreak.