Strength

Voimaohjelmointimme antaa kaikentasoisille harjoittelijoille mahdollisuuden päästä mukaan systemaattiseen voima- ja lihaskuntoharjoitteluun.

Voimaharjoittelupäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Strength -tunnit alkavat klo 08.00 ja klo 16.15. Tuntien kesto on 60 min.

Monet liikkeet ovat tuttuja perinteisestä kuntosaliharjoittelusta, mutta Strength -tuntien voimavalmennukseen pohjaava ohjelmointi, harjoittelu ammattivalmentajan ohjauksessa sekä treenaamisen yhteisöllisyys tekevät näistä treeneistä ainutlaatuisia.

Maanantain Strength -tunneilla teemoina ovat raskaat vetoliikkeet ja vaakatyönnöt sekä vedot vaaka- ja pystysuuntaan.

Pääliikkeinä maanantaisin käytetään vaihtelevasti eri maastavetovariaatioita ja penkkipunnerrusta erilaisin toisto-, ote- ja tempovaihteluin sekä kulmasoutuja ja leuanvetoa eri variaatioin.

FTC:n valmennusmallissa on kiinnitetty erityistä huomiota liikeprogressioihin ja nostotekniikkaa hiotaan treeneissä tarkoin, joten treenaaminen on aina turvallista ja tehokasta ja ryhmässäkin yksilöllistä.

Keskiviikko on FTC:n ohjelmoinnissa kyykkypäivä.

Pääliikkeinä vaihtelevat etu- ja takakyykky.

Apu- ja tukiliikkeiden kirjo on laaja ja kyykkypäivinä ohjelmassa saattaa olla esimerkiksi erilaisia unilateraaleja jalkaliikkeitä, romanialaista maastavetoa tai valakyykkyjä eri välinein.

Myös liikkuvuusharjoittelu kuuluu jokaiseen kyykkypäivään ja liikeprogressioissa on otettu tarkoin huomioon eritasoiset harjoittelijat.

Perjantain Strength -treeneissä pääliikemallit ovat pystysuuntainen työntö ja -veto.

Työntävän suunnan pääliikkeinä treeneissä käytetään pystypunnerrusta tangolla, kuulilla tai käsipainoilla sekä vauhtipunnerrusta ja tasajalkatyöntöä samoin välinein.

Pystysuuntaisen vedon pääliike on leuanveto eri variaatioin. Leuanvedon liikeprogressio on rakennettu tarkasti niin, että homma etenee ja tekemiseen pääsee kunnolla kiinni, vaikka itse leuanveto ei vielä sujuisikaan.

Ajanvaraus Strength -tunneille tapahtuu Avoinna 24 -varausjärjestelmän kautta.