TRX

TRX on kokonaisvaltaista kehonpainotreeniä, joka sopii kaikentasoisille harjoittelijoille aloittelijoista aktiiviurheilijoihin. TRX -harjoittelussa käytettäviä liikkeitä on helppo skaalata täsmälleen omalle osaamis- ja kuntotasolle sopivaksi.

TRX -harjoittelu kehittää lihaskestävyyttä, liikkuvuutta, tasapainoa ja aivan erityisesti keskivartalon tukilihasten hallintaa. Moni asiakkaamme onkin kertonut esimerkiksi selkäongelmiensa kadonneen TRX -harjoittelun myötä.

TRX -harjoittelu tarjoaa merkittäviä hyötyjä eri lajien urheilijoille ja aktiiviharrastajille. Erityisesti TRX:llä tehtävät core- ja kiertoliikkeet, syviin lihaskudoksiin vaikuttavat harjoitteet sekä toiminnallista liikkuvuutta edistävät liikkeet vaikuttavat edullisesti suorituskykyyn, oli oma päälaji sitten kestävyysjuoksu, golf, tennis, ratsastus tai vaikkapa klassinen baletti.

TRX TUNNIT

Force Training Camp tarjoaa Suomen laajimman valikoiman TRX -ryhmätunteja. TRX:ää pääsee harrastamaan meillä kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. TRX -tuntien kesto on 45 minuuttia ja tuntien ohjelmat vaihtuvat kuukausittain.

TRX Basic

Parhaat perusliikkeet, perusteellinen tekniikkaopastus, vähän rauhallisempi tempo. Tältä tunnilta on hyvä aloittaa TRX-harrastus ja tälle tunnille on aina hyvä palata kertaamaan perusasioita.

TRX Strength

TRX Strength on lihaskuntotunti, jossa TRX:n lisäksi liikkeitä tehdään käsipainoilla, kahvakuulilla ja omalla kehonpainolla.

TRX HIIT-Core

TRX HIIT-Core on intervallitunti, jossa hapenottokykyä haastavat HIIT -osuudet ja keskivartaloa kehittävät Core -harjoitteet vaihtelevat.

TRX & Kahvakuula

TRX:n ja kahvakuulaharjoittelun parhaat puolet samassa paketissa. Tunti sopii kaikentasoisille harrastajille. Liikkeet ovat tehokkaita ja teknisesti helppoja, eikä aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta tarvitse olla.

TRX Functional Circuit

Toiminnallinen kiertoharjoittelutunti, jossa TRX:n lisäksi liikkeitä tehdään vaihtelevin toiminnallisen harjoittelun välinein.

Ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyvät ryhmätunnit tarjoavat kaikille avoimen mahdollisuuden päästä sisälle TRX -harjoittelun maailmaan.

Force Training Campilla TRX:llä harjoittelevat myös TYKY- ja yritysliikuntaryhmät, oppilasryhmät ja urheiluseurat. Järjestämme tilauksesta lisäksi lajiperehdytyksiä ja pidämme TRX -yksityistunteja.

TRX TEAM

Force Training Campin TRX Teamin valmentajat ovat suorittaneet TRX:n viralliset ohjaajakoulutukset ja kaikilla on vuosien kokemus TRX -ryhmätuntien ohjaamisesta.

PETRI NUMMIVUORI

TRX Suspension Training Course (STC)

TRX Group Training Course (GTC)

Petri on TRX Teamin pääohjaaja. Hän vastaa TRX Basic, TRX Strength ja TRX & Kahvakuula -tunneista sekä TRX Workshopeista.

TANJA ADEL

TRX Suspension Training Course (STC)

Tanja on toiminut TRX -ohjaajana vuodesta 2017 ja hän vastaa TRX Functional Circuit -tunneista.

TIIA-MARI KUKKA

TRX Suspension Training Course (STC)

Tiia-Mari on ohjannut TRX -ryhmätunteja vuodesta 2017 ja hänen erikoisalaansa ovat TRX HIIT-Core -tunnit.