Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus ja fysiikkaharjoittelu kuuluvat tänä päivänä luonnollisena osana tavoitteellisesti harjoittelevan urheilijan arkeen siinä missä varsinainen lajiharjoittelukin.

Fysiikkavalmennuksen tavoitteena on parantaa urheilijan fyysistä suorituskykyä ja auttaa häntä menestymään paremmin omassa lajissaan. Fysiikkavalmennuksen avulla voidaan myös merkittävästi vähentää loukkaantumisriskiä.

Fysiikkavalmennukseen voivat hakeutua kaikentasoiset urheilijat ja eri lajien aktiiviharrastajat. Olennaista ei ole se, millä sarjatasolla urheillaan, vaan aito halu kehittyä urheilijana.

Lajinomainen voimaharjoittelu muodostaa fysiikkavalmennuksen lähtökohdan, oli laji mikä tahansa. Ilman voimaa ei ole nopeutta eikä räjähtävyyttä. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, kuka nostaa eniten, vaan siitä, miten voimaharjoittelu palvelee juuri sinun lajiasi.

Voimaharjoittelun ohella Force Training Campin fysiikkavalmennuksissa panostetaan erityisesti liikehallinnan, hahmotus- ja reaktiokyvyn, liikkuvuuden, koordinaation ja kokonaisvaltaisen urheilullisuuden kehittämiseen.

Kokonaisvaltaiseen urheilullisuuteen ja urheilulliseen elämäntapaan kuuluvat olennaisina osina myös urheilullisten tavoitteiden saavuttamista tuleva ruokavalio ja palautumisen optimointi.

Fysiikkavalmennuspalveluistamme vastaa voima- ja fysiikkavalmentaja Petri Nummivuori, joka toimii myös Force Training Campin päävalmentajana.

PETRI NUMMIVUORI

petri@forceturku.fi

040 534 9672