Personal Training

Personal Training on yksilöllistä kuntovalmennusta, jonka lähtökohtana ovat sinun liikunnalliset tarpeesi ja tavoitteesi.

Personal Training -valmennukseen voivat hakeutua kaikentasoiset ja -ikäiset perusterveet harjoittelijat, eikä ennakko-osaamista esimerkiksi toiminnallisesta harjoittelusta edellytetä.

Force Training Camp on suunniteltu ja varusteltu ensisijaisesti valmennusstudioksi ja se tarjoaa ihanteellisen ympäristön Personal Training -valmennuksille. Ruuhkia ei ole, eikä kukaan ole tuijottamassa treenaamistasi, sillä sali on yksilövalmennusten aikana suljettu muilta harjoittelijoilta.

Personal Training -palveluista Force Training Campilla vastaa voima- ja fysiikkavalmentaja Petri Nummivuori.

PETRI NUMMIVUORI

petri@forceturku.fi

040 534 9672

Personal Training -hinnasto

60 min |  70 €

5 x 60 min | 325 €

10 x 60 min | 600 €

Kuinka PT -valmennukseen pääsee ja miten homma lähtee liikkeelle?

(1) Ota yhteyttä valmentajaan: petri@forceturku.fi / 040 534 9672. Kerro hieman itsestäsi, liikuntataustastasi ja tavoitteistasi.

(2) Varataan aika henkilökohtaiseen PT-konsultaatioon, jossa käydään vielä tarkemmin läpi tavoitteita ja eri valmennusvaihtoehtoja. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, eikä se maksa sinulle mitään, mutta jos niikseen on, matka kohti elämäsi parasta kuntoa voi alkaa välittömästi.

(3) Sovit valmentajasi kanssa yksilövalmennusajat muutamaksi ensimmäiseksi viikoksi. Valmentaja laatii sinulle treeniohjelmat ja jos niin haluat, myös tavoitteiden saavuttamista optimaalisesti tukevan yksilöllisen ruokavalion.

(4) Treenit käyntiin ja kohti tavoitteita, mars!

(5) Tapaat valmentajaasi yksilöohjausten merkeissä säännöllisesti, yleensä vähintään kerran viikossa ja tarvittaessa voit kysyä valmentajaltasi neuvoja muulloinkin, jos tarve sitä vaatii.