Voimaharjoittelu

Voimaharjoittelu Force Training Campilla on ohjelmoitua ja ohjattua. 

Ohjelmoinnin ytimessä on systemaattinen voimaharjoittelu vapaiden painojen avulla. 

Pääliikkeet suoritetaan levytangolla, apuliikkeissä käytetään lisäksi käsipainoja, kahvakuulia ja kehonpainoliikkeitä. 

Ohjelmointi etenee viiden viikon jaksoissa ja pääliikkeet vaihtuvat jaksoittain, mutta keskeisimpiä pääliikesuuntia harjoitetaan kuitenkin jatkuvasti.

Ohjatut voimaharjoitukset 

Voima I on ylävartalopainotteinen harjoitus, jonka pääliike on ohjelmoinnin vaiheesta riippuen joko penkkipunnerrus tai pystypunnerrus. 

Voima II harjoituksen pääliikkeinä vaihtelevat maastaveto ja takakyykky. 

Tarkat harjoitussisällöt julkaistaan etukäteen Force Training Campin Wodconnectissa. 

Harjoituksen kulku 

Voimaharjoitus alkaa alkuverryttelyllä, joka valmistaa ohjelman mukaiseen harjoitukseen ja sisältää usein myös tekniikkaharjoittelua. 

Pääliikkeet suoritetaan aina ohjatusti. Pääliikkeitä on harjoituksessa yksi, apuliikkeitä kahdesta kolmeen. 

Opastusta ja neuvoja saa tunnin aikana tarpeen mukaan. Olemme myös rakentaneet voimaharjoitustemme liikeprogressiot huolella siten, että eri tasoiset ja ikäiset harjoittelijat voivat osallistua tunneillemme. 

Voimaharjoittelun aloittaminen 

Ellei sinulla ole aikaisempaa kokemusta voimaharjoittelusta, niin harjoittelu kannattaa aloittaa ottamalla muutama voimaharjoittelun yksityistunti tai osallistumalla voimaharjoittelun peruskurssille. 

Jos olet harjoitellut vapailla painoilla ja perusliikkeiden tekniikat ovat pääpiirteissään hallussa, voit tulla suoraan tunneille. 

Mikäli olet epävarma osaamisestasi tai haluat testauttaa nykyiset voimatasosi ennen harjoittelun aloittamista, niin voit myös varata katselmus- ja testiajan ajanvarausjärjestelmästämme.