Yksityistunnit

Yksityistunneilla harjoittelet yksilöllisemmin ja juuri silloin, kun sinulle sopii, etkä ole sidottu ryhmätuntien aikatauluihin.

Pidämme yksityistunteja yksilöasiakkaille, pareille, pariskunnille, perheille ja pienryhmille.

Saatavilla on sekä yksittäisiä tunteja että vakiovuoroja.

Voit valita yksityistunnin teeman tuntivalmikoimastamme: TRX, Bodyweight, kahvakuula, voimaharjoittelu tai Mobility. Kirjaa tällöin varauksen lisätietoihin toiveesi tunnin sisällöstä.

Monet ottavat yksityistunteja myös kehittääkseen esimerkiksi TRX -tekniikkaansa tai oppiakseen kahvakuulan tai voimaharjoittelun perusteet ammattivalmentajan ohjauksessa.

Pidämme säännöllisesti lisäksi ns. lajispesifejä yksityistunteja. Tunnit on tällöin suunniteltu siten, että ne tukevat lajiharrastusta, mutta eivät kuitenkaan sisällä varsinaisia valmennuksellisia elementtejä.

Pienryhmille suunnatut lajispesifit yksityistunnit ovat yksilövalmennuksia kevyempi ja edullisempi vaihtoehto sinulle, joka kaipaat tukea lajiharjoitteluusi ja haluat harjoitella yksilöllisesti, muttet kuitenkaan yksin. Yksityistunneillamme harjoittelee parhaillaan esimerkiksi ratsastajia, golfareita ja eri kestävyyslajien harrastajia.

Yksityistuntien aikana sali on aina suljettu muilta harjoittelijoilta.

Yksityistunneistamme vastaa fysiikkavalmentaja Petri Nummivuori: petri@forceturku.fi

YKSITYISTUNTIHINNASTO

1 Henkilö

60 min 60 €

90 min 85 €

2 Henkilöä

60 min 50 € / henkilö

90 min 65 € / henkilö

3 Henkilöä

60 min 40 € / henkilö

90 min 50 € / henkilö

4 Henkilöä

60 min 30 € / henkilö

90 min 40 € / henkilö

Yksityistunnit isommille ryhmille

60 min alk. 200 € / ryhmä