Yksityistunnit

Yksityistunneillemme tullaan ennen kaikkea oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamista. 

Yksityistunnit lisäävät merkittävästi päälajiemme TRX:n, kahvakuulan ja voimaharjoittelun harrastusmahdollisuuksia, koska harjoittelu ei ole sidottu ryhmäliikunnan viikkolukujärjestykseen, vaan treenit on mahdollista sovittaa joustavasti omaan arkeen.

Aloittelijoille 

Aloittelijoille yksityistunnit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä opiskelemaan TRX:n, kahvakuulan ja voimaharjoittelun perusteita kokeneen ammattivalmentajan henkilökohtaisessa ohjauksessa. 

TRX -harjoittelun perusperiaatteiden ja ryhmätunneilla käytettävien tärkeimpien liikkeiden omaksumiseen riittää yleensä kolme ja voimaharjoittelun perustekniikoiden oppimiseen viisi yksityistuntia. 

Kahvakuula on lajina taidollisesti haastavampi ja näin ollen myös sen perusliikkeiden harjoitteluun kannattaa käyttää hieman enemmän aikaa. Kahvakuulaharjoittelun aloittajat ottavatkin yleensä kuudesta kymmeneen yksityistuntia.

Harrastajille

Pidämme yksityistunteja myös harjoittelussaan jo pidemmälle ehtineille harjoittelijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kahvakuulassa, TRX:ssä tai voimaharjoittelussa.

Yksityistuntitarjontaamme hyödyntämällä on mahdollista toteuttaa tiiviitä intensiivijaksoja, jotka ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun lajitaitoja halutaan kehittää mahdollisimman tehokkaasti.

Erinomainen vaihtoehto oman harjoittelun tehostamiseksi on myös eri tuntimuotojen yhdisteleminen siten, että teet osan harjoituksista oman aikataulusi mukaan ammattivalmentajan henkilökohtaisessa ohjauksessa, osan taas valitset vapaasti ryhmätuntitarjonnastamme.

Ammattilaisille 

Harrastajien lisäksi liikunnan ammattilaiset ja liikunta-alaa opiskelevat käyvät kehittämässä itseään yksityistunneillamme. Esimerkiksi Personal Trainer -koulujen oppilaat ovat käyneet meillä parantamassa kahvakuulatekniikkaansa ja eri lajien parissa työskentelevät ammattivalmentajat syventämässä omaa osaamistaan TRX:ssä ja voimaharjoittelussa.