Personal Training

Personal Training -palveluistamme ja PT -valmennuksistamme vastaa Force Training Campin perustaja ja päävalmentaja Petri Nummivuori.

Petri Nummivuori

Petri on suorittanut liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon Varalan urheiluopistossa Tampereella.

Erilaisista ammatillisista täydennyskoulutuksista ja kursseista mainittakoon esimerkkeinä sensomotorisen valmennusmetodin opinnot ja Sensovalmentaja -koulutus sekä Marin Sport Performance -urheiluvalmentajakoulutukset. 

Akateemisen perustutkintonsa Petri on suorittanut Turun yliopistossa ja jatko-opinnot Helsingin yliopistossa. Oppiarvoltaan Petri on filosofian tohtori ja paitsi valmentajana, hän on työskennellyt pitkään myös opettajana, tutkijana ja tietokirjailijana.

Valmentajana Petri tunnetaan erityisesti voimaharjoittelun puolestapuhujana ja monipuolinen voimaharjoittelu muodostaa myös Personal Training -valmennustemme perustan.

Petri lähestyy voimaharjoittelua laaja-alaisesti ja toiminnallisesti. Voima rakentuu hänen ajattelussaan kehonhallinnan, liikkuvuuden ja liikkumisen perustaitojen muodostamalle pohjalle.

Petrin valmennuksissa erilaiset TRX ja kahvakuula -liikkeet sekä omalla kehonpainolla suoritettavat harjoitteet ovatkin keskeisessä roolissa levytangolla ja käsipainoilla tehtävien vapaapainoliikkeiden ohella.

Force Training Camp

Force Training Camp on suunniteltu ensisijaisesti Personal Training -studioksi ja se tarjoaa ihanteelliset olosuhteet toiminnallisille PT -valmennuksille.   

Salilta löytyy kaikki, mitä yksilöllisessä voima- ja kuntoharjoittelussa tarvitaan, eikä ruuhkia ole koskaan, sillä sali on Personal Trainer -valmennusten aikana suljettu muilta harjoittelijoilta. 

Force Training Campin PT -studio sijaitsee Saippua Centerillä, keskellä Kirstinpuiston uutta aluetta ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä esimerkiksi Portsasta, Kakolasta ja Iso-Heikkilästä. Saippua Centerille on helppo tulla myös omalla autolla. 

Valmennusstudiomme on esteetön ja sijaitsee kätevästi katutasossa. Sisäänkäynti Force Training Campille tapahtuu Saippua Centerin pääsisäänkäynnin kanssa saman katoksen alla olevasta vasemmanpuoleisesta ovesta, josta kuljetaan myös Turun Seudun Tanssioppilaitokselle. 

Personal Training

Personal Training -valmennukseen voivat hakeutua kaikenikäiset harjoittelijat lähtötasoon katsomatta. Mikäli sinulla on ollut terveytesi kanssa murheita tai haasteita, suosittelemme lääkärintarkastuksessa käyntiä ennen valmennuksen aloittamista.

Varaa aika maksuttomaan valmennuskonsultaatioon varausjärjestelmämme kautta. Konsultaatiossa käydään läpi taustat ja tavoitteet sekä keskustellaan valmennuksen käytännön toteutukseen liittyvistä vaihtoehdoista. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, mutta jos niikseen on, niin matka kohti liikunnallisia tavoitteita lähtee tämän ensitapaamisen myötä välittömästi liikkeelle.

Suurin osa PT -valmennettavista käy yksilövalmennuksessa Force Training Campilla kerran tai kaksi kertaa viikossa. Personal Training -valmennuksiin sisältyy lisäksi tavallisesti yhdestä kolmeen omatoimiharjoitusta viikossa. Monet tekevät omatoimiharjoitukset kotona tai omalla lähisalilla ja osa käy lisäksi Force Training Campin ryhmätunneilla.