PETRI NUMMIVUORI

Petri Nummivuori on Force Training Campin perustaja ja päävalmentaja. Hän vastaa FTC:n yksilövalmennuksista, valmennusryhmistä ja yritysliikuntapalveluista. Petri ohjaa Artturinkadun salillamme myös TRX ja WOD -tunteja.

Petri on fysiikka- ja voimavalmennuksen ammattilainen, alan kansainvälistä kehitystä ja uusinta tieteellistä tutkimusta tiiviisti seuraava moderni fysiikkavalmentaja.

Petrin valmennusmallissa voima rakentuu kehonhallinnan, liikkuvuuden ja liikkumisen taitojen muodostamalle perustalle. Voiman rinnalla kulkee aina suorituskyvyn monipuolinen kehittäminen, eikä kysymys voimapyramidin huippullakaan ole siitä, kuka nostaa eniten, vaan siitä, miten voima jalostetaan optimaalisella tavalla palvelemaan liikettä.

Petrin valmennusmetodi on kokonaisvaltainen ja valmennettavan yksilölliset vahvuudet huomioonottava. Hyvinvointi on Petrin valmennuksissa aina se tärkein tavoite, oli valmennettava sitten lajinsa huipulle tähtäävä aktiiviurheilija tai arjen haasteiden kanssa kamppaileva peruskuntoilija.

Koulutukseltaan Petri on filosofian tohtori ja paitsi valmentajana, hän on työskennellyt myös opettajana, tutkijana ja tietokirjailijana. Päätoimisena valmentajana Petri on toiminut vuodesta 2014.

Yksilövalmennuksiin, valmennusryhmiin ja yritysliikuntaan liittyvät tiedustelut: petri@forceturku.fi