Petri Nummivuori

Petri Nummivuori on Force Training Campin perustaja ja päävalmentaja.

Hän vastaa FTC:n fysiikkavalmennuksista, Personal Training -palveluista, kursseista ja yksityistunneista.

Petri ohjaa Artturinkadun salillamme myös TRX, Voima ja Mobility -ryhmätunteja.

Petri Nummivuori

Petri on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon Varalan Urheiluopistossa Tampereella.

Valmentajana hän on työskennellyt päätoimisesti vuodesta 2014.

Akateemiselta koulutukseltaan Petri on filosofian tohtori ja paitsi valmentajana, hän on työskennellyt pitkään myös opettajana, tutkijana ja tietokirjailijana.

Petrin valmennuksessa Force Training Campilla harjoittelee kansainvälisellä ja kansallisella tasolla kilpailevia urheilijoita, kuntourheilijoita eri lajeista ja tavallisia kuntoilijoita aloittelijoista aktiiviliikkujiin.

Petrin valmennusmetodi on kokonaisvaltainen ja valmennettavan yksilöllisyyden tarkoin huomioonottava.

Hyvinvointi on Petrin valmennuksissa aina tärkein tavoite, oli valmennettava sitten lajinsa huipulle tähtäävä aktiiviurheilija tai arjen haasteiden kanssa kamppaileva kuntoliikkuja.

Petrin on taustaltaan ja luonteeltaan tiedemies, humanisti ja opettaja, mikä näkyy myös hänen valmennustyössään. Halu ymmärtää ja auttaa ovat Petrille ne tärkeimmät sytyttävät tekijät.

Valmentajana Petri on vaativa ja liiketekniikkojen suhteen tarkka pedanttisuuteen asti. Hän edellyttää valmennettaviltaan sitoutuneisuutta, suunnitelmien tarkkaa noudattamista ja täydellistä läsnäoloa harjoitustilanteissa. Samalla Petrin valmennuksellinen ote on kuitenkin syvästi humaani, inhimillisyyttä ja yksilöllistä erilaisuutta ymmärtävä ja kunnioittava.

Valmennustiedustelut ja yhteydenotot sähköpostilla: petri@forceturku.fi

Voit myös varata ajan maksuttomaan valmennuskonsultaatioon varausjärjestelmämme kautta.