Saippua Center

Force Training Camp sijaitsee Saippua Centerillä, osoitteessa Ruissalontie 12 C, 20200 Turku. 

Saapuminen Saippua Centerille

Kävellen tai polkupyörällä 

Saippua Centerille on vajaan kilometrin kävelymatka Iso-Heikkilästä, Patterinhaasta, Portsasta ja Kakolasta.

Pohjolasta, Kähäristä, Turun läntiseltä keskusta-alueelta ja Martista matkaa on noin kaksi kilometriä. 

Pyöräteitä pitkin pääsee perille tai miltei perille asti esimerkiksi Kähärin suunnalta reittiä Vakka-Suomentie – Puistokatu, Pohjolasta Köydenpunojankadun ja Puistokadun kautta, keskustasta Ratapihankatua tai Puutarhakatua, satamasta Juhana Herttuan Puistokatua ja Pansion suunnalta reittiä Pansiontie – Tukholmankatu. 

Bussilla 

Saippua Centerille pääsee busseilla 8, 12, 32 ja 42. 

Autolla 

Ajaessasi Turun rautatieaseman suunnalta reittiä Ratapihankatu – Tukholmankatu käänny oikealle Artturinkadulle, sitten vasemmalle Ruissalontielle ja vielä kerran vasemmalle Saippua Centerin pihaan. 

Pahaniemen sillan suunnalta lähestyessäsi käänny Pansiontieltä ensin vasemmalle Vaasantielle, sitten oikealle Ruissalontielle ja jatka sitä pitkin, kunnes saavut Saippua Centerille, joka on oikealla. 

Sataman suunnalta tullessasi aja Pansion tien yli Vaasantielle ja jatka Ruissalontietä kuten edellisessä ohjeessa, kunnes saavut Saippua Centerille. 

Pysäköinti 

Saippua Centerin piha-alueella on runsaasti maksutonta parkkitilaa. Pysäköinnin enimmäisaika on kolme tuntia. Muistathan siis laittaa parkkikiekon auton ikkunaan, kun tulet treenaamaan. Pysäköintiä valvoo ParkkiPate. 

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti Force Training Campille ja hieroja Anu Kaition vastaanotolle tapahtuu Saippua Centerin D -rapun kautta, eli samasta ulko-ovesta, josta kuljetaan myös Turun Seudun Tanssioppilaitokselle. 

Force Training Campin toimitilat sijaitsevat katutasossa ja ulko-ovesta sisään tullessasi näet välittömästi edessäsi salin sisäänkäynnin. Salin ovet avataan 10 minuuttia ennen ryhmätuntien alkua.